SF Cinta Kasih Cakes & Edible Image Corner
sf_cintakasih@yahoo.com
010-277 7346
sfcintakasih.blogspot.com
sfcake.net




Assalamualaikum to all of you.. Welcome to our blog, SF Cinta Kasih Cakes Corner.. We has been creating beautiful, moist, delicious cakes, cupcakes and cookies for Hari Raya since 2006. All of our products are fresh homemade.. We have never ending commitment to provide an outstanding products, distinctive designs and excellent customer care.. We are passionate about making our customers happy.. For all of our products, we use only the highest-grade quality ingredients available and the important thing is, our products are "HALAL".. For inquiry and order, please contact us..



murah!!! murah!!! murah!!!
kami menerima tempahan edible image pelbagai size.. untuk normal template sekeping berharga RM 16... untuk special template, anda perlu menambah RM 1 ... untuk full page portrait (A4 size) dan full page landscape (A4 size) anda perlu menambah RM 5... caj editing RM2 akan dikenakan.... tempah la segera... berbaloi-baloi...!!!


Delivery
All delivery is charge depend on how far your house or area..

Business Hours
Open Daily and 24 Hours..

Contact Us
sf_cintakasih@yahoo.com
010-277 7346

Followers

There was an error in this gadget

Search website

edible image ordering form

Name:
Email Address:
mobile phone no.
pilih lokasi anda kuala lumpur
selangor
lain-lain tempat
pilih delivery method self pickup
post

self pickup point: TAMAN JELOK INDAH KAJANG (Jalan menghala ke penjara kajang)

jika self pickup, sila nyatakan tarikh dan masa untuk mengambil edible image..
jika post, sila sertakan alamat anda disini dan tarikh untuk di post.. kami akan menghantar Edible Image dengan menggunakan pos ekspress... anda akan menerima Edible Image pada keesokan harinya.. :: Caj = RM 6
ordering templates 5.0" round x 1pcs
5.0" square x1pcs
6.0" round x 1pcs
6.0" square x 1pcs
6.5" round x 1pcs
6.5" square x 1pcs
7.0" round x 1pcs
7.0" square x 1pcs
7.5" round x 1pcs
7.5" square x 1pcs
full page portrait (A4 size) (add RM 5)
full page landscape (A4 size) (add RM 5)
custom template (own art work)

SPECIAL TEMPLATES

jika anda ingin menempah edible seperti di link ini:

sila klik: ~ contoh template~

(template yang mempunyai edible untuk kek dan cupcake)

anda perlu menambah RM 1...

terdapat pelbagai size dan bentuk...

sila pilih size dan bentuk template anda di bawah...(utk special template shj)

ordering special template (both cake & cupcake template in one sheet) 1.2" round x 54pcs
1.2" square x 54 pcs
1.3" round x 35pcs
1.3" square x 35pcs
1.6" round x 24pcs
1.6" square x 24pcs
2.0" round x 12pcs
2.0" square x 12pcs
2.5" round x 12pcs
2.5" square x 12pcs
5.0" round x 2pcs
5.0" square x 2pcs
5.0" round x 1pcs & 1.6" round x 15pcs
5.0" round x 2pcs & 1.6" round x 8pcs
5.0" square x 1pcs & 1.6" round x 15pcs
5.0" square x 2pcs & 1.6" round x 6pcs
6.0" round x 1pcs & 1.6" round x 12pcs
6.0" square x 1pcs & 1.6" round x 12pcs
7.0" round x 1pcs & 1.6" round x 10pcs
7.0" square x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
7.5" round x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
7.5" square x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
jumlah helaian
detail order anda (wording, editing/background effect of the picture)
lihat dulu sebelum cetak (mockup) ya
tidak

send gambar anda terus kepada kami melalui email ini:

sf_cintakasih@yahoo.com

untuk gambar lebih dari sekeping, sila zip file anda..

Sila Upload Gambar Anda:

untuk gambar lebih dari sekeping, sila zip file anda..

anda juga boleh send gambar anda di email kami:

sf_cintakasih@yahoo.com

Wednesday, April 28, 2010

Saturday, April 3, 2010

ordered from march n april

60 cuppies (butter n coklat) repeat order from my regular customer kak ina..luv u sis..tp k.ina ni suka bgtau lmbt2, ape pun nasib k.ina ni sentiase baik kebetulan hari yg k.ina mntk 2 sye xde kelas..so pengunjung yg dihormati sekalian, selamat menjamu mata ye=) buat k.ina thnz a lot 4 ordering


steam coklat kek..special for her hubby wihoo..bertuahnye org 2 kan..tq ye sis


snow ice cheese cake..bersalut dgn steam buttercream..mmg menaikkan aroma bau krim ni masa tgh pukul ats air..adoi tp skt jgk tgn n lengan ni tp bila kek dah siap di rias hilang penat=) masa buat kek ni k.shanti yg byk tlg n bg tips..tq kak..jasamu ttp dikenang..hehehe..oppss hampir terlupa kek ni jiran lama yg tempah khas utk pak cik mrk yg tersyg.."smg ikatan yg terjalin ini tersimpul rapi hingga ke akhir nafas"..terima ksh byk ye cik nik n family..


haa, nak cite sikit..1 day 2 sye dpt email n panggilan telefon dr wanita yg sye sendiri xkenal..kedua2nye request nak kek no 1! inilah kali pertama sye buat kek yg berbentuk nombor..mula2 rase takot sgt n mencabar maklumlah org baru kan n tgn pun masih keras lg=) jd, esknye sye ke kedai baking nak beli mould no 1 tp malangnye acuan berbentuk 1 xade.yg best n rse ape pun xtaula tp cm geram pun ade yg akak cashier ni bole ckp " ala, potong aje kek 2 bknnye susah pun senang sgt xkan buat kek dah lama pun xtau..setakat no 1 je pun" (siap tunjuk dgn gaya)..sye gelak je n ade ckp xpandai la takot tersilap..die ckp pulak " ah xde silapnye..xyah membazir beli acuan lgpun bknnye kek yg nak dipotong tu berbentuk"..dlm hati n fikiran sye ckp adoilah! mmg ada bnr kata2 akak 2 tp sye dah terang2 ckp xpandai n xtahu pun tekniknye..n di ckp lg ingtkan dah habis bicaranye " ala xyah belajar pun xpe kau potong je setakat belajar benda mcm tu buat ape"..hmmm...so sye pun ckp balik " k senang cite mcm nie la kak, ape kata akak tlg tunjukkan caranye pd sye n xpun tlg buatkan je??" die pun terdiam sejenak n pandang ke arahku sambil berkata " ala adk, akak bkn ape xde masa la terlampau bz..lgpun takot xkena" hah itulah jwpn yg keluar dr mulutnye..xtaula nak komen pe kan tp kesimpulannye sye dpt beli jgk acuan yg dihajati=)

k utk kek no 1 yg berwana putih biru ditempah khas oleh puan zaidah dr puncak saujana utk bufday anak lelakinye..dlmnye coklat moist cake..TQSM puan krn beri kepercayaan ni pd sye=)

kek yg ade tulisan aiman n berwarna putih oren di order oleh kak ros..kek yg k.ros minta snow ice cheese cake..nyum2 sdpnye..hopefully k.ros berpuas hati n terima ksh sgt2 ye






oh hoo..huh ni crazy chocolate cheese cake peh mmg sgt2 yummy..this is my special recipe i make it to my lovely mother for her bufday..border yg tepi 2 pakai fresh cream



dah siap di pack


blueberry cheese cake! huh ape saje yg berasas kan cheese mmg dah jd my favourite..kek ni asalnye sebiji (8inc) tp ade kwn2 yg request nak mkn so sye jual la 1 slice..time ksh byk ye wahai kwn2 ku yg sentiase bg support=)






chocolate cheese cake ni pun order dr nurul syafina..thnz beb=) syafina ni dah mengidam rupenye nak mkn itu ini..hehe..TQ YE




tempahan fancy cookies ni dtgnye dr nurul syafina my best frenz yg kawen ari 2 ha ingt lg x? sblm ni sye ade masukkan gmbr die dgn wedding cake..cookies ni die ckp nak bg hadiah xtaula utk sape..ape pun i really love to make it and deco this cookies

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails