SF Cinta Kasih Cakes & Edible Image Corner
sf_cintakasih@yahoo.com
010-277 7346
sfcintakasih.blogspot.com
sfcake.net




Assalamualaikum to all of you.. Welcome to our blog, SF Cinta Kasih Cakes Corner.. We has been creating beautiful, moist, delicious cakes, cupcakes and cookies for Hari Raya since 2006. All of our products are fresh homemade.. We have never ending commitment to provide an outstanding products, distinctive designs and excellent customer care.. We are passionate about making our customers happy.. For all of our products, we use only the highest-grade quality ingredients available and the important thing is, our products are "HALAL".. For inquiry and order, please contact us..



murah!!! murah!!! murah!!!
kami menerima tempahan edible image pelbagai size.. untuk normal template sekeping berharga RM 16... untuk special template, anda perlu menambah RM 1 ... untuk full page portrait (A4 size) dan full page landscape (A4 size) anda perlu menambah RM 5... caj editing RM2 akan dikenakan.... tempah la segera... berbaloi-baloi...!!!


Delivery
All delivery is charge depend on how far your house or area..

Business Hours
Open Daily and 24 Hours..

Contact Us
sf_cintakasih@yahoo.com
010-277 7346

Followers

There was an error in this gadget

Search website

edible image ordering form

Name:
Email Address:
mobile phone no.
pilih lokasi anda kuala lumpur
selangor
lain-lain tempat
pilih delivery method self pickup
post

self pickup point: TAMAN JELOK INDAH KAJANG (Jalan menghala ke penjara kajang)

jika self pickup, sila nyatakan tarikh dan masa untuk mengambil edible image..
jika post, sila sertakan alamat anda disini dan tarikh untuk di post.. kami akan menghantar Edible Image dengan menggunakan pos ekspress... anda akan menerima Edible Image pada keesokan harinya.. :: Caj = RM 6
ordering templates 5.0" round x 1pcs
5.0" square x1pcs
6.0" round x 1pcs
6.0" square x 1pcs
6.5" round x 1pcs
6.5" square x 1pcs
7.0" round x 1pcs
7.0" square x 1pcs
7.5" round x 1pcs
7.5" square x 1pcs
full page portrait (A4 size) (add RM 5)
full page landscape (A4 size) (add RM 5)
custom template (own art work)

SPECIAL TEMPLATES

jika anda ingin menempah edible seperti di link ini:

sila klik: ~ contoh template~

(template yang mempunyai edible untuk kek dan cupcake)

anda perlu menambah RM 1...

terdapat pelbagai size dan bentuk...

sila pilih size dan bentuk template anda di bawah...(utk special template shj)

ordering special template (both cake & cupcake template in one sheet) 1.2" round x 54pcs
1.2" square x 54 pcs
1.3" round x 35pcs
1.3" square x 35pcs
1.6" round x 24pcs
1.6" square x 24pcs
2.0" round x 12pcs
2.0" square x 12pcs
2.5" round x 12pcs
2.5" square x 12pcs
5.0" round x 2pcs
5.0" square x 2pcs
5.0" round x 1pcs & 1.6" round x 15pcs
5.0" round x 2pcs & 1.6" round x 8pcs
5.0" square x 1pcs & 1.6" round x 15pcs
5.0" square x 2pcs & 1.6" round x 6pcs
6.0" round x 1pcs & 1.6" round x 12pcs
6.0" square x 1pcs & 1.6" round x 12pcs
7.0" round x 1pcs & 1.6" round x 10pcs
7.0" square x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
7.5" round x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
7.5" square x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
jumlah helaian
detail order anda (wording, editing/background effect of the picture)
lihat dulu sebelum cetak (mockup) ya
tidak

send gambar anda terus kepada kami melalui email ini:

sf_cintakasih@yahoo.com

untuk gambar lebih dari sekeping, sila zip file anda..

Sila Upload Gambar Anda:

untuk gambar lebih dari sekeping, sila zip file anda..

anda juga boleh send gambar anda di email kami:

sf_cintakasih@yahoo.com

Thursday, March 18, 2010


alhamdulillah dan suka sgt "snow ice cheese cake" ni semakin mendapat sambutan..terima ksh kpd JABATAN KESELAMATAN AWAM IPK KL





coklat moist cc ni diminta oleh staf mpkj tp sye xtaula apa nama kakak ni sbb abg yg tlg orderkan khas buat abg angkat tersyg..tq ye kak..ingat lg masa buat cc ni masih lg dlm kepenatan sbb baru je hbs kelas..pkl 11mlm baru siap..huh lega..smg berpuas hati=)




small baby cc (orange kek) istimewa buat kakak ipar sempena bufdaynye..layan je k





- Aneka Talam -









semua talam2 ni masa gi blaja dgn chef asma bln lps. mmg best n xrugi..BERBALOI2

Tuesday, March 16, 2010

Assalamualaikum..hye bertemu kita buat sekian kalinya..utk memulakan entry kali ini adalah mengenai tugasan saya "BAHASA DALAM MULTIMEDIA"..agak pelik kan kerana tiada kek tp inilah kerja yang perlu dilunaskan sebagai pelajar. Tugasan ini memerlukan saya menyambung semula cerita yang telah ditulis oleh pensyarah saya iaitu Dr.Normaliza Abd Rahim mengenai "DENIAL"..ok pengunjung semua jom kita baca sama-sama..jika ada yang nak menyambungnya dipersilakan =)

Denial

Aku bukan in denial tapi memang in denial. huahuahua!

Statement ni, saja aku buat sebab ada segelintir orang yang aku kenal memang selalu in denial. Kalau dah salah tu, salah jelah. Kalau dah bercinta, kata jelah. Tak kiralah usia dah hampir tengah malam pun. Kau bukan kacau orang, lebih lagi kau memang upaya untuk mempunyai teman hidup, so be it! Teruskan perjuangan kau tu. Ini tidak, masih in denial, kononya cuma kawan. Podahhh!

Kawanlah sangat! Habis tu, yang nampak terang benderang, bertuwing dan berpegang tangan sambil tersengih macam kera kat hutan tu, pehal pulak! Pastu pulak, anak kau sendiri nampak dengan mata dia yang kau berdua berpegang tangan menghala ke panggung wayang. Pehal menonton wayang tengah malam buta, kalahkan orang muda!

Kau jangan bimbang, bukan aku nak perli kau tapi aku cuma nak bagi tau, tak perlu nak sorok perkara gini. Sedarlah sikit yang kau tu dah tua, so terus terang jelah dengan anak-anak kau. Anak-anak kau selalu mengadu kat aku! Bukan mereka marah pun, tapi mereka rasa malu sikit sebab kau buat gitu. Memang tak salah sebab kau pun memang boleh untuk berkahwin.


Si Len, kerap kali datang kat aku sambil menceritakan hal kau. Tapi aku ni bukan sesiapa pun nak bagi nasihat. Aku cuma mampu menjadi seorang pendengar yang setia dengan pandangan setia terhadap juraian air matanya yang tak habis-habis mengalir. Si Mud pun ada juga singgah beberapa kali dan keadaan ini akan merungsingkan diri aku yang sentiasa memikirkan kebahagian orang lain.

Hari ini juga kalau boleh, kau berterus-teranglah dengan mereka. Jangan kau buat hal lagi. Mereka pun bukan marah kalau kau ada pasangan hidup. Malah mereka memang mahukan itu! Mereka cuma kasihan melihat kau yang terumbang-ambing hidup sendirian.

Aku harap jangan menidakkan perkara ini lagi. Semuga kau bahagia, sahabatku, Sam!




-kesinambungan-

Kali ni Len datang lagi..adoi dah menanah la telinga aku ni dengar cerita pasal kau! sebenarnya apa lah yang kau mahukan dalam hidup ni? aku sendiri pun kadang-kadang keliru dengan perangai kau..

Hidup tanpa arah tujuan..bawak-bawaklah istigfar..
len cakap anak-anak kau dah rasa nak aje sound kau tp cuma memikirkan kau tu dah tua aje pasal tu la diorang masih hormatkan kau tau tak?

Esok lusa kompem anak-anak kau datang lagi jumpa aku..ishh bengang la dengan kau ni tak kesian ke dgn anak-anak kau?? terpaksa la diorang menjaja cerita kau ke sana ke mari..

Oh ye td Mud baru je call dia pun satu hal jugak aku tak pasti lah yang dia ni ikhlas ke tak? tp mcm batu api pun ada jgk..oppss tak nak lah komen lebih-lebih nanti silap cakap mam...!
Entah-entah mud dgn len rebutkan kau..ohh tidak!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails