SF Cinta Kasih Cakes & Edible Image Corner
sf_cintakasih@yahoo.com
010-277 7346
sfcintakasih.blogspot.com
sfcake.net




Assalamualaikum to all of you.. Welcome to our blog, SF Cinta Kasih Cakes Corner.. We has been creating beautiful, moist, delicious cakes, cupcakes and cookies for Hari Raya since 2006. All of our products are fresh homemade.. We have never ending commitment to provide an outstanding products, distinctive designs and excellent customer care.. We are passionate about making our customers happy.. For all of our products, we use only the highest-grade quality ingredients available and the important thing is, our products are "HALAL".. For inquiry and order, please contact us..



murah!!! murah!!! murah!!!
kami menerima tempahan edible image pelbagai size.. untuk normal template sekeping berharga RM 16... untuk special template, anda perlu menambah RM 1 ... untuk full page portrait (A4 size) dan full page landscape (A4 size) anda perlu menambah RM 5... caj editing RM2 akan dikenakan.... tempah la segera... berbaloi-baloi...!!!


Delivery
All delivery is charge depend on how far your house or area..

Business Hours
Open Daily and 24 Hours..

Contact Us
sf_cintakasih@yahoo.com
010-277 7346

Followers

There was an error in this gadget

Search website

edible image ordering form

Name:
Email Address:
mobile phone no.
pilih lokasi anda kuala lumpur
selangor
lain-lain tempat
pilih delivery method self pickup
post

self pickup point: TAMAN JELOK INDAH KAJANG (Jalan menghala ke penjara kajang)

jika self pickup, sila nyatakan tarikh dan masa untuk mengambil edible image..
jika post, sila sertakan alamat anda disini dan tarikh untuk di post.. kami akan menghantar Edible Image dengan menggunakan pos ekspress... anda akan menerima Edible Image pada keesokan harinya.. :: Caj = RM 6
ordering templates 5.0" round x 1pcs
5.0" square x1pcs
6.0" round x 1pcs
6.0" square x 1pcs
6.5" round x 1pcs
6.5" square x 1pcs
7.0" round x 1pcs
7.0" square x 1pcs
7.5" round x 1pcs
7.5" square x 1pcs
full page portrait (A4 size) (add RM 5)
full page landscape (A4 size) (add RM 5)
custom template (own art work)

SPECIAL TEMPLATES

jika anda ingin menempah edible seperti di link ini:

sila klik: ~ contoh template~

(template yang mempunyai edible untuk kek dan cupcake)

anda perlu menambah RM 1...

terdapat pelbagai size dan bentuk...

sila pilih size dan bentuk template anda di bawah...(utk special template shj)

ordering special template (both cake & cupcake template in one sheet) 1.2" round x 54pcs
1.2" square x 54 pcs
1.3" round x 35pcs
1.3" square x 35pcs
1.6" round x 24pcs
1.6" square x 24pcs
2.0" round x 12pcs
2.0" square x 12pcs
2.5" round x 12pcs
2.5" square x 12pcs
5.0" round x 2pcs
5.0" square x 2pcs
5.0" round x 1pcs & 1.6" round x 15pcs
5.0" round x 2pcs & 1.6" round x 8pcs
5.0" square x 1pcs & 1.6" round x 15pcs
5.0" square x 2pcs & 1.6" round x 6pcs
6.0" round x 1pcs & 1.6" round x 12pcs
6.0" square x 1pcs & 1.6" round x 12pcs
7.0" round x 1pcs & 1.6" round x 10pcs
7.0" square x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
7.5" round x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
7.5" square x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
jumlah helaian
detail order anda (wording, editing/background effect of the picture)
lihat dulu sebelum cetak (mockup) ya
tidak

send gambar anda terus kepada kami melalui email ini:

sf_cintakasih@yahoo.com

untuk gambar lebih dari sekeping, sila zip file anda..

Sila Upload Gambar Anda:

untuk gambar lebih dari sekeping, sila zip file anda..

anda juga boleh send gambar anda di email kami:

sf_cintakasih@yahoo.com

Thursday, December 31, 2009

happy new year 2010.....


nie la kek yg di buat sblm berakhirnye 2009....

~Majlis Perkahwinan Linda~




3 jenis cookies:butter, mocha n strawberi..
100pcs linda order tp xdpt nak snap gmbr cookies yg byk sbbnye camera hp hang plk!
tq ye sis..



this is our new product
POPCAKE!!!

time ni 1st batch popcake klas yg sye ikuti di dengkil..
sgtla sdp popcake ni, spe2 yg teringin nak rse bolela try k...






ha ni nak citer ckit, sblm gi klas kt dengkil yg dikendalikan ole kak ina sye dah gi survey dlu ktne tmpt die maklumlah xnak sesat n lmbt bila tiba time nak pegi..tp nk dijadikan cerita sye trbgn pkl 8.15 sdgkn klas akn bmula jam 9! oh my god..ha habislah dahla agk jauh dr kajang..pe pn nasib baik ada pemandu F1 yg sedia memberi khidmatnye yg terbaik..hehe tq s....g:-)
setibanye di sana, tepat jam 9.15 huh nasiblah kak ina xmulakan pape lg sbb ada sorang peserta pun lmbt cm sye..blaja buat p ni sgtla enjoy, dptlah kwn baru dsamping dpt mengetahui ttg apa itu pc..buat kak pah jb, kak shidah bentong, fafa,n kak aisyah seronok sgt2 dpt knl kalian..
kpd kak ina, thnz a lot ya..




this is blueberry cheese cake..YUMMY..
time ksh byk Kpl.Khadijah dr IPK KL






100pcs fancy cookies n small baby cc yg ditempah oleh puan hjh juriah sempena cukur jambul cucunye










this is repeat order from MPKJ staff..tq ye k.yang n yana









alahai, tlupe plk spe yg tempah ye.. (sori) pe pun time ksh daun keladi pd yg sudi menempahnye...



~Majlis Pertunangan~

simple butter cookies n fondant kek (coklat moist) tema oren 2..emm peminat zahid gknye ye.. di order oleh Konst.T en.Syed shahrul naim dr balai??? kek ni dah ditempah 3minggu sblm majlis pertunangannye di jerantut..smg berbahagia n slmt ke jinjang pelamin..terima ksh:-)











baby cheese tart




this is also our new product..SNICKERS CHEESE CAKE
thnz ye yana (MPKJ)
"...yana ckp sdppp..huhu puas hati.."



ats kek ni ada topping coklat ganache, kacang, caramel n snickers coklat..mmg lzt


yeah!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails