SF Cinta Kasih Cakes & Edible Image Corner
sf_cintakasih@yahoo.com
010-277 7346
sfcintakasih.blogspot.com
sfcake.net




Assalamualaikum to all of you.. Welcome to our blog, SF Cinta Kasih Cakes Corner.. We has been creating beautiful, moist, delicious cakes, cupcakes and cookies for Hari Raya since 2006. All of our products are fresh homemade.. We have never ending commitment to provide an outstanding products, distinctive designs and excellent customer care.. We are passionate about making our customers happy.. For all of our products, we use only the highest-grade quality ingredients available and the important thing is, our products are "HALAL".. For inquiry and order, please contact us..



murah!!! murah!!! murah!!!
kami menerima tempahan edible image pelbagai size.. untuk normal template sekeping berharga RM 16... untuk special template, anda perlu menambah RM 1 ... untuk full page portrait (A4 size) dan full page landscape (A4 size) anda perlu menambah RM 5... caj editing RM2 akan dikenakan.... tempah la segera... berbaloi-baloi...!!!


Delivery
All delivery is charge depend on how far your house or area..

Business Hours
Open Daily and 24 Hours..

Contact Us
sf_cintakasih@yahoo.com
010-277 7346

Followers

There was an error in this gadget

Search website

edible image ordering form

Name:
Email Address:
mobile phone no.
pilih lokasi anda kuala lumpur
selangor
lain-lain tempat
pilih delivery method self pickup
post

self pickup point: TAMAN JELOK INDAH KAJANG (Jalan menghala ke penjara kajang)

jika self pickup, sila nyatakan tarikh dan masa untuk mengambil edible image..
jika post, sila sertakan alamat anda disini dan tarikh untuk di post.. kami akan menghantar Edible Image dengan menggunakan pos ekspress... anda akan menerima Edible Image pada keesokan harinya.. :: Caj = RM 6
ordering templates 5.0" round x 1pcs
5.0" square x1pcs
6.0" round x 1pcs
6.0" square x 1pcs
6.5" round x 1pcs
6.5" square x 1pcs
7.0" round x 1pcs
7.0" square x 1pcs
7.5" round x 1pcs
7.5" square x 1pcs
full page portrait (A4 size) (add RM 5)
full page landscape (A4 size) (add RM 5)
custom template (own art work)

SPECIAL TEMPLATES

jika anda ingin menempah edible seperti di link ini:

sila klik: ~ contoh template~

(template yang mempunyai edible untuk kek dan cupcake)

anda perlu menambah RM 1...

terdapat pelbagai size dan bentuk...

sila pilih size dan bentuk template anda di bawah...(utk special template shj)

ordering special template (both cake & cupcake template in one sheet) 1.2" round x 54pcs
1.2" square x 54 pcs
1.3" round x 35pcs
1.3" square x 35pcs
1.6" round x 24pcs
1.6" square x 24pcs
2.0" round x 12pcs
2.0" square x 12pcs
2.5" round x 12pcs
2.5" square x 12pcs
5.0" round x 2pcs
5.0" square x 2pcs
5.0" round x 1pcs & 1.6" round x 15pcs
5.0" round x 2pcs & 1.6" round x 8pcs
5.0" square x 1pcs & 1.6" round x 15pcs
5.0" square x 2pcs & 1.6" round x 6pcs
6.0" round x 1pcs & 1.6" round x 12pcs
6.0" square x 1pcs & 1.6" round x 12pcs
7.0" round x 1pcs & 1.6" round x 10pcs
7.0" square x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
7.5" round x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
7.5" square x 1pcs & 1.6" round x 8pcs
jumlah helaian
detail order anda (wording, editing/background effect of the picture)
lihat dulu sebelum cetak (mockup) ya
tidak

send gambar anda terus kepada kami melalui email ini:

sf_cintakasih@yahoo.com

untuk gambar lebih dari sekeping, sila zip file anda..

Sila Upload Gambar Anda:

untuk gambar lebih dari sekeping, sila zip file anda..

anda juga boleh send gambar anda di email kami:

sf_cintakasih@yahoo.com

Saturday, November 14, 2009

tgk movie.......

A’ha.. minggu nie sye xde order.. exam pun dah tamat dengan jayanyerr …. hehehe..

So xtau nak wtpe… emm.. pe lg jwbnye tgk la movie bersame dgn Cinta Hati .: F:. .…. sblm 2 dah tgk filem “pisau cukur”.. sbg komen filem 2 bole thn byk jgk yg kelakar n dipendekkan cite sesuai utk tontonan umum n xla rugi duit..



.: ni poster filem pisau cukur :.


Psl smlm plk, dr pagi sampai la ptg sye try nak booking ticket cite 2012 tp kecewa btl semuanye full wlupun pkl 1 pg.. tp kalau ada pun ha xknlah sye ng tgk waktu cm2 kot kan mmg nak kena hambat dgn ma abah la jwbnye hekhek…. Masa gi alamanda beratur punyelah panjang lstly diorang umumkan tiket ada 1 je kekosongan lg! arrghh mrhnye..


Yg nk tgk 4 org cmne ni?? Bila tanye bdk kaunter tiket utk esknye pun full! Perggh mmg hebatlah citer ni.. lstly ikhtiar yg terakhir gi kajang.. alhamdulillah xsangka tiket byk n tmpt duduk pun selesa.. rasa cm nak bgtau je sape2 yg di alamanda dtg tgk kt kajang.. cewwahh promot kajang nmpknye ye.. huhu! kesimpulannya, citer 2 mmg best sgt ha xdpt nk digambarkan kalau dunia ni tenggelam.. time tgk 2 mcm2 perasaan ada haa insaf, takut, rse cm naik roller coaster pn ade jgk.. tp kan ada jgk unsur yg xlogik? Ape die? Ha kena la gi tgk.. hihihi…




.: ni poster filem 2012 :.

Tuesday, November 10, 2009

ASSALAMUALAIKUM..HYE..SALAM SATU MALAYSIA..

Aduhh sudah lama rasanya saya tak mengupdate kan blog ni, rindu bangat rasanya! Saya mohon ribuan kemaafan kepada pengunjung blog ye sbb dah lama benar saya tak melakukan sebarang pembaharuan hehe..maklumlah masa bln puasa bz siapkan tempahan, lps 2 beraye n kena buat persiapan utk final exam….tp skrg, saya dah BEBAS!! Wahh, seronok bnr nampaknye ye mcm baru keluar dr pusat tahanan keh2..pe pun tugas saya sebagai pelajar tahun akhir masih lagi blm selesai huh penat2 bkn senang nak senang kan?

Ha..saya ada jgklah masukkan gambar terbaru tp ada jgk yg xsempat nak snap, kamera xderr..diharapkan anda semua dapat memberi sokongan dan tunjuk ajar serta komen yg membina kpd saya k..(bdk baru belajar)..kpd sesiapa yg ingin berkongsi rahsia kejayaan mereka amatlah dialu-alukan..

Utk pengetahuan semua, buat kek ni pd asalnya hanyalah sekadar suka2, lama-kelamaan dah bertukar menjadi sumber rezeki! Amin..alhamdulillah..terima kasih yg xterhingga kpd ma abah krn banyak habiskan duit utk membeli perkakas membuat kek demi puterimu yg tersyg ni hahaha..(modal pusingan hekhek..) serta xlupa juga buat auntie jun (cupcakekasih) yg saya lihat amat ikhlas dlm stp ilmu yg dicurahkan, thanz a lot ya auntie..o yeh utk k.yana (loveliana) dan kpd rakan2…

Sblm ni saya pnh jgk pegi kursus di mardi selama seminggu. Best jgklah sbb dpt byk ilmu baru n mak angkat. Sape2 yg nak join bolela apply dkt kementerian pembangunan luar Bandar k.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails